Inspirationsdag:
Sådan går din naturkommune fra snak til handling!

Hvordan kan danske kommuner bidrage til at skabe mere vild natur i hele Danmark, og hvordan involverer man mennesker og får dem engageret i at skabe forandring?

I Hjørring Kommune er vi gået fra snak til handling, og stræber efter at blive en naturkommune, der blomstrer vildt! Det betyder bl.a. at vi på et år har vendt en nedadgående kurve, og har firedoblet antallet af sommerfugle, fordoblet antallet af bier og tidoblet antallet af svirrefluer - ganske enkelt ved at sætte naturen fri!

Vi tænker, at din kommune måske har samme ambition og håber, at du vil være med til at udveksle viden og erfaringer, så vi sammen kan give naturen det rygstød, den fortjener. 

Derfor inviterer vi i samarbejde med 15. Juni Fonden til temadag om naturkommunen, hvor vi sammen med dig vil blive inspireret af spændende indlæg og få mulighed for at udveksle gode erfaringer.


Vær med den 21. oktober på Vendsyssel Teater – eller hjemmefra via Teams

Vi arbejder lige nu på, at strikke et spændende program sammen for dagen, men allerede nu kan vi løfte sløret for et par af de navne, du vil møde:

  • Miljøminister, Lea Wermelin
  • Biolog, Morten D. D. Hansen
  • Frank Erichsen (kendt fra TV-programmet 'Bonderøven'
  • Biolog, Katrine Turner
  • Og mange flere!

På grund af situationen med covid-19 vil vi have kapacitet til at samle 85 deltagere fysisk på Vendsyssel Teater i Hjørring. Derfor vil arrangementet også blive live-streamet, så du kan deltage hjemmefra eller fra din arbejdsplads. Du bliver tildelt plads til det fysiske arrangement efter først-til-mølle-princip, og uanset hvorfra du er med, deltager du naturligvis ganske gratis (no-show-fee kr. 500)

Vi glæder os til at tage snakken og blive inspireret sammen med dig den 21. oktober.

Om arrangementet

Tid 21. oktober 2020 mellem kl.9.00-15.30
Sted Vendsyssel Teater, Banegårdspladsen 4, 9800 Hjørring
Pris Gratis
Pladser Max 85 personer til fysisk deltagelse
Forplejning Ja

Tilmeld dig her

Deltag fysisk eller via Teams

Tilmeld