Crowdfunding - hjælp sjældne sommerfugle

Image

NU kan du gøre noget - lig hér og nu - for at hjælpe naturen, specifikke sjældne sommerfugle og derved også mange andre insekter.

Hjørring Kommune har sammen med Coop Crowdfunding og Nykilde ApS startet et crowdfunding projekt, hvor DU kan hjælpe naturen. Nykilde ønsker at udvikle egnsspecifikke frøpakker og småplanter i forbindelse med projektet ”Naturkommunen blomstrer vildt”, så der kan blive sået og plantet vilde planter utallige steder i Hjørring Kommune - både i haver, rabatter, parker og erhvervsområder. 

Vi starter med at udvikle en frøpakke, der skal styrke biodiversiteten i Nordjylland, men ambitionen er at udvikle frøpakker til hele landet.

Hvis du vil hjælpe, kan du bidrage med beløb fra 50 kr. til 10.000 kr. (frit valg), som sikrer produktion – og udsåning - af lokale frø, der i stor stil er forsvundet fra det meste af Danmark. Du kan også selv få vilde stauder til din have.

Der er sat et minimumsbeløb for projektet på 25.000 kr. og 60 dage til at nå dette beløb i. Hvis de 25.000 kr. IKKE nås i løbet af de 2 måneder, får alle deres penge tilbage.

Læs mere og GIV ET BIDRAG. På forhånd tak!👍😇😀